fbpx
Музика

ВВС випустить черговий архівний збірник “Бітлз”

11 листопада вийде новий альбом пісень легендарного британського гурту "Бітлз", які раніше не видавалися. Збірник під назвою On Air – Live at The BBC Volume 2 був записаний в студії мовної корпорації ВВС з 1963 по 1964 рік. Подвійна платівка включає в себе 63 треки – невідомі раніше версії пісень у виконанні "бітлів" і запису інтерв’ю членів групи. Крім двох компакт-дисків шанувальники «Бітлз» отримають 48-сторінковий ілюстрований буклет з історією групи, передмову до якої написав Пол Маккартні.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

На офіційному сайті, присвяченому ліверпульській четвірці, вже відкрита передпродажа. Ціна нової збірки – 16 фунтів стерлінгів.

Попередня компіляція Live at the BBC побачила світ 1994 року. Ця збірка стала першим після розпаду групи релізом пісень «Бітлз», які раніше не видавалися і справив у світовому музичному співтоваристві справжнісінький фурор – тільки за перші півтора місяці з моменту виходу альбому було куплено 5 000 000 копій.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Новий альбом – аж ніяк не останній, адже в період з 1962 по 1965 рр.. музиканти виступили на ВВС 275 разів. Швидше за все, мовна корпорація продовжить публікацію раніше не виданих матеріалів і в майбутньому.

"Бітлз" на ВВС (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: