fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Приходько покинула сцену до кращих часів

Зовсім недавно популярна співачка Анастасія Приходько заявила, що залишає рідну Україну і переїжджає до Москви. На думку співачки, в Росії значно легше вибитися в люди і побудувати сольну кар’єру. Шанувальники зраділи такій новині і з нетерпінням почали чекати виходу нових пісень виконавиці, але не тут-то було. Про роботу Анастасія Приходько практично нічого не розповідає, і ділиться з фанатами новинами виключно особистого характеру. І ось сьогодні співачка розповіла, чому покинула сцену і коли повернеться на неї знову.

За словами виконавиці, вона співає виключно життєві пісні, а така творчість зараз, на жаль, не цінується. І коли пріоритети поміняються, Анастасія Приходько обіцяє знову повернутися в шоу-бізнес.

«Я розумію, будь я іншою, все б було… Але мені буде потім соромно все життя… Шкода, що саме так все цінується! Зате я можу сміливо давати інтерв’ю, не боятися нічого, пропадаю я іноді – це прикро! Але пісні про ідіотизм зараз лідирує;) Я почекаю, поки потрібна буде музика про життя;)) Зате той шлях, який я вибрала, там немає взагалі конкурентів;))) Так що друзі, я чекаю також, як і ви!», – повідомила Анастасія Приходько у своєму Twitter.

Читайте також: