fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На місці згорілого інтернату знайдені 35 тіл

До 35 людей зросла кількість жертв пожежі в психоневрологічному інтернаті в Новгородській області. Вночі при розборі завалів було знайдено тіло ще одного загиблого. Поки нічого не відомо про долю ще двох осіб.  

За попередньою версією , причиною загоряння, швидше за все, стало необережне поводження з вогнем одного з пацієнтів, який страждав, так званою "втратою особистості". За фактом пожежі в інтернаті порушено кримінальну справу. 

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Разом з рятувальниками в розборі завалів беруть участь і криміналісти, які намагаються відновити всю картину події, яка забрала життя такої кількості людей. Серед загиблих і чергова санітарка Юлія Анфурієва, яка до останнього допомагала пацієнтам покинути будівлю і вивела 23 людини. Самій їй не вдалося врятуватися – на неї обрушилася палаюча балка. У Юлії Ануфрієвої, яка пропрацювала в інтернаті близько десяти років, залишилися четверо дітей. 

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Кримінальну справу порушили відразу за двома статтями КК РФ: "Заподіяння смерті з необережності" і "Халатність" і зараз слідчі встановлюють, наскільки сумлінно виконували свої обов’язки відповідальні особи. Розслідування події взяв під особистий контроль голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін. 

На місці згорілого інтернату знайдені 35 тіл (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: