fbpx
Футбол

Керівництво “Монако” пропонувало Роналду 20 мільйонів євро за сезон

Російський бізнесмен і власник французького футбольного клубу «Монако» Дмитро Риболовлєв не залишає надій підписати одного з найкращих гравців планети Кріштіану Роналду. Цього року Риболовлєв зустрічався з португальцем як мінімум два рази. Однак нічим зустрічі так і не закінчилися. Лідер мадридського «Реалу» і збірної Португалії відмовлявся від усіх пропозицій французького клубу, незважаючи на те, що йому пропонували зарплату в 20 мільйонів євро на рік, що дозволило б стати португальцю найбільш високооплачуваним гравцем світу.

В даний момент іспанські ЗМІ повідомляють про те, що Кріштіану Роналду збирається підписати новий контракт з мадридським «Реалом». Зазначимо, що під час літнього трансферного вікна Риболовлєв зробив пропозицію «Реалу» в 100 мільйонів євро. Також, крім основної заробітної плати в 20 мільйонів євро, футболіст гарантовано мав би стовідсоткову виплату від коштів, отриманих на рекламі.

Зазначимо, що влітку у французький клуб перейшов один з кращих нападаючих останніх років Радамель Фалькао. Також команду поповнили Джеймс Родрігес і Жоау Моутінью.

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: