fbpx
Політика

Дмитро Медведєв у суботу святкує своє 48-річчя

Голова російського уряду і колишній президент Росії Дмитро Медведєв у суботу відзначає своє 48- річчя.

За його словами, в останні роки, займаючи вищі державні пости, він проводить день народження на роботі, проте цього року день народження прем’єра випав на вихідний і це збільшило шанси сім’ї Медведєвих привітати главу кабінету дома.

Медведєв не раз говорив, що вважає за краще відзначати всі дати в тісному колі найближчих людей. «Робота не дозволяє мені багато часу приділяти рідним, і це стане гарним приводом зібратися разом», – пояснював прем’єр в одному з інтерв’ю.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Він не один раз зізнавався журналістам, що йому «найважливіша увага дорогих людей», а не подарунки. «Саме розуміння того, що найближча тобі людина намагається зробити твій день народження особливим – це і є щастя», – вважає прем’єр. Найбільшим подарунком Дмитро Медведєв вважає те, що його син пішов по його стопах і вступив на факультет міжнародного права в Московський державний інститут міжнародних відносин.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: