fbpx
Право

Полонський став камбоджійцем і не збирається повертатися до Росії

Побіжний російський бізнесмен Сергій Полонський знову нагадав про себе, виклавши в своєму особистому блозі відео, зняте з борту з яхти. Мільйонер, що знаходиться в міжнародному розшуку, публічно вперше  з’явився після свого провалу з отриманням ізраїльського громадянства.

Немов сміючись над обдуреними партнерами, пайовиками і правоохоронними органами відразу декількох країн, Сергій Полонський показав, що приємно проводить час на яхті. Проте встановити , де насолоджується життям перебуваючий в міжнародному розшуку девелопер, не вдалося. За його твердженнями, він зараз у США, і дійсно, на носі яхти видно американський зоряно-смугастий прапор, але коли камера повертається до корми, можна побачити, що судно має камбоджійську приписку.

Крім того, на своїй веб-сторінці бізнесмен похвалився, що став володарем паспорта Камбоджі, де проти нього було заведено кримінальну справу у зв’язку з нападом на екіпаж військового корабля.

Як відомо, перед цим він приїжджав до Ізраїлю, щоб отримати там громадянство, однак, влада цієї країни відмовила збанкрутілому девелоперу і настійно порадила покинути межі країни. Поки ж, як повідомляють його адвокати, Полонський, зі зрозумілих причин, не збирається повертатися до Росії. Крім того, його розшукують швейцарські правоохоронні органи, які мають до нього питання щодо факту відмивання злочинних грошей.

Полонський став камбоджійцем і не збирається повертатися до Росії (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: