fbpx
Політика

Кандидат від правлячої коаліції обіцяє швидкий розвиток Грузії

Георгій Маргвелашвілі – кандидат у президенти Грузії від партії «Грузинська мрія» – відкрив у Батумі (Аджарська автономія) виборчий штаб, яким керуватиме начальник апарату уряду Аджарії Іраклій Чеішвілі.

«Ми стежимо, про що кожен день говорять в пресі, і які теми обговорюються. Відразу ж відзначимо, що від початку і до кінця ці теми інсценовані. Сьогодні темі Євразійського союзу була присвячена вся передача. Вчора Каха Каладзе [міністр енергетики Грузії] дав інтерв’ю щодо теми літаків. Хіба це не анекдот? Перманентно йде робота для того, щоб збити нас з основного шляху», – сказав Маргвелашвілі на зустрічі з грузинськими ЗМІ.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За його словами, країна в період правління коаліційної партії «Грузинська мрія » домоглася серйозних успіхів у частині зовнішньої політики, освіти і сільського господарства.

«Ніхто не сперечається з нами, що програма для сільського господарства стала хорошою. Ніхто не говорить про те, що погано, що учням шкіл почали роздавати підручники. Відкрито ніхто не сперечається про успіхи в зовнішній політиці. У серйозній боротьбі 27 жовтня нам належить перемогти на виборах президента. Якщо перемога буде з великим відривом від претендентів, країна стане швидко розвиватися», – додав Маргвелашвілі.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Зміни в системі освіти Грузії (відео):

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: