fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Капелло завершить тренерську кар’єру після збірної Росії

Головний тренер національної збірної Росії Фабіо Капелло заявив про те, що завершить тренерську кар’єру після закінчення нинішнього контракту з російською збірною.

«Я не буду працювати в національній збірній Італії після Чезаре Пранделлі. Моя тренерська кар’єра завершиться після закінчення контракту з російською командою. Відносно кандидатури Аллегрі, то я б не рекомендував йому тренувати національну збірну зараз», – розповів Фабіо Капелло.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що розмови про можливу появу «рульового» збірної Росії Капелло в збірній Італії почалися після того, як нинішній наставник «Скуадрі аззуррі» Чезаре Пранделлі оголосив про відхід з національної збірної після чемпіонату світу-2014 в Бразилії. Повідомлялося, що в числі потенційних наступників Чезаре Пранделлі називалося і ім’я головного тренера російської збірної.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Варто відзначити, що Фабіо Капелло так і не сказав, коли саме завершить роботу зі збірною Росії. Контракт італійця діє до 2014 року, проте представники РФС мають намір запропонувати італійському тренеру залишитися на чолі національної збірної до 2018 року.

За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: