fbpx
Кінотеатри

Майкл Шеннон “навчить поганого” Ендрю Гарфілда в інді-драмі “99 будинків”

Майкл Шеннон приєднався до акторського складу інді-драми «99 будинків», і тепер у «нової Людини-павука» Ендрю Гарфілда, вже давно приписаного до цього фільму, є прекрасна можливість навчитися всякхм «антигеройських штучок».

За сюжетом головний герой віддає свій будинок за заставною і зневірившись, влаштовується на роботу до того самого брокера, який позбавив його нерухомості. Забувши про власні переживання, хлопець починає виселяти людей направо і наліво, а потім і зовсім привласнює чужі гроші.

Гарфілду належить зіграти «нещасного, що став на слизький шлях», а Шеннон втілить на екрані образ лиходія-брокера, який вчить свого нового співробітника того, як обійти закон. До слова, Шеннону не звикати грати антагоністів – він вже засвітився в образі масового вбивці, грабіжника тощо.

Сценарій «99 будинків» написав Рамін Бахрані, який раніше працював над фільмами «Людина з візком» і «Будь-якою ціною». Він же встане і за режисерський пульт. Зйомки індії-драми розпочнуться на початку наступного року, про дату виходу картини на широкі екрани поки не повідомляється.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: