fbpx
Футбол

“Газпром” став офіційним партнером ФІФА

Сьогодні, 14 вересня, в Сочі підписано партнерську угоду на період з 2015 по 2018 рр.., Згідно з яким "Газпром" стає офіційним партнером змагань, що проводяться Міжнародною федерацією футбольних асоціацій. Крім глав ФІФА і «Газпрому» на церемонії підписання угоди були присутні президент РФ Володимир Путін і міністр спорту Росії Віталій Мутко.

На початку 2010 року виконком ФІФА на засіданні в Цюріху (Швейцарія) обрав Росію країною-господаркою чемпіонату світу з футболу 2018 року. Російська першість пройде в 11 містах: Москві, Санкт-Петербурзі, Самарі, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі, Казані, Калінінграді, Волгограді, Нижньому Новгороді і Єкатеринбурзі. Всього для проведення ігор будуть задіяні 12 стадіонів.

Зараз "Газпром" є спонсором футбольного клубу "Зеніт" (Санкт-Петербург), а також надає фінансову підтримку британському "Челсі", німецькій "Шальке 04" і сербській "Црвени Звезди". Крім того, холдинг є офіційним партнером Суперкубка УЄФА сезонів 2012-2014 рр.. і Ліги чемпіонів сезонів 2012-2015 років.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: