fbpx
Новини світу

Сергій Філін повернувся до Москви

Художній керівник балету Великого театру, народний артист Росії Сергій Філін закінчив лікування в Німеччині і сьогодні повернувся Москву.

Прес-аташе ДАВТу Катерина Новікова, яка зустрічала Філіна в столичному аеропорту, розповіла, що художній керівник прилетів разом з мамою, в аеропорту зібралася величезна кількість людей, в тому числі і дружина Філіна, і його сестра, а от дітей вирішили не брати – вони залишилися чекати батька вдома. Звичайно ж, прибули до аеропорту і колеги Філіна з Великого театру .

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Народний артист був надзвичайно зворушений таким теплим прийом на батьківщині. "Сергій зізнався, що дуже радий повернутися додому. Він висловив безмірну вдячність німецьким лікарям, які зробили практично неможливе", – розповіла Новікова. Коментуючи стан свого здоров’я, Філін зазначив, що його ліве око бачить на 80%, з правим оком справи йдуть складніше, але він вже може бачити ним пальці своєї руки, що є величезним прогресом, адже зовсім недавно цим оком художній керівник не міг розрізняти навіть контури великих предметів. Також Філін зазначив, що йому через деякий час доведеться повернутися в німецьку клініку, щоб зробити ще кілька операцій на очах.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

 

Читайте також: