fbpx
Кінотеатри

Бен Аффлек взявся за зйомки серіалу “Посередник”

Бен Аффлек – режисер «Операції "Арго"» та «Міста злодіїв», якого часто називають «новим Брюсом Вейном», – приступає до нового проекту. Цього разу Аффлек взявся за зйомки пілотного випуску серіалу «Посередник».

Дія багатосерійного фільму, що розгортається в Бостоні в шістдесятих роках минулого століття. Агент ФБР Руді Макатір отримує завдання розібратися з італійською мафією. Головний герой бере собі в помічники інформатора Мікі Флуда, який промишляє пограбуваннями і розбоєм у злочинному ірландському угрупованні. Вся ця історія до болю нагадує сюжет картини «Відступники», знятої на основі реальних подій і оповідає про інформатора ФБР, який влаштував невеликий переворот у тіньовому житті Бостона.

Зйомки «Посередника» стартують на початку 2014 року, а зараз продюсери зайняті підбором акторів, які виконають в серіалі головні ролі.

Поки ж останньою режисерською роботою Бена Аффлека є гучний фільм «Операція "Арго"», який удостоївся премії «Золотий глобус» за кращу режисерську роботу, премії Національної ради кінокритиків США за досягнення у кіновиробництві , премії Американської гільдії режисерів і премії "Оскар" як кращий фільм року.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: