fbpx
Новини світу

Аль-Каїда: Операція відплати колишнім союзникам

За матеріалами арабського видання «Ель-Ватан ель-Арабі», представники воюючого в Сирії угруповання «Ісламська держава в Іраку та Сирії» з «Аль-Каїди» заявили про повну готовність проведення бойових операцій проти своїх колишніх союзників – так званої Вільної сирійської армії.

З початку конфлікту в Сирії, це перша відкрита конфронтація між колишніми союзниками. Як йдеться в посланні угруповання, яке було викладено на одному з екстремістських інтернет-ресурсів, «Ісламська держава» проведе навмисно операцію відплати проти Вільної армії в районі східного передмістя Алеппо.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Ця кампанія під назвою «Боротьба проти зла» буде спрямована на агентів сирійського режиму і тих в числі Вільної армії, хто організовує напади на активістів «Ісламської держави», – йдеться в посланні Аль-Каїди.

Видання повідомляє, що на контрольованих повстанцями територіях в передмісті Алеппо останнім часом неодноразово проходили акції протесту місцевого населення, яке відмовляється підкорятися екстремістам. Таким чином, відкрита конфронтація колишніх союзників неминуче загрожує великими втратами серед мирних жителів.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 

 Різня в Сирії (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: