fbpx
Новини світу

Microsoft пропонує свої планшети в обмін на iPad

 Компанія Microsoft оголосила про нову акцію для своїх покупців. Вони можуть принести свої старі планшети від Apple, зокрема iPad 2, 3 або 4-го покоління, і отримати за це 200 доларів, які можна буде витратити на покупку планшета Microsoft Surface або ж на якісь інші товари в магазинах компанії.

  При цьому слід зауважити, що така пропозиція діє не тільки на території Сполучених Штатів. Скористатися цією послугою зможуть також жителі Канади і ще декількох країн.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

  У той же час точні деталі можливої ​​угоди поки що не називаються. Відомо лише про те, що на принесеному планшеті не повинен бути встановлений пароль, необхідно також принести і зарядний пристрій.

  Діяти акція буде до 27 жовтня. Точний список країн, на які поширюється акція, поки що невідомий.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

  Примітно, що багато досить скептично поставилися до даної пропозиції. Як не як, планшети від Microsoft не користуються великою популярністю, на відміну від пристроїв компанії Apple, часто лідируючих в продажах.

Читайте також: