fbpx
Політика

Яценюк: “Українці перестали читати”

Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що, на жаль, громадяни України стали менше читати. Про це повідомляється в прес-службі політичної сили.

Арсеній Яценюк підкреслив, що аж ніяк не останню роль у даній тенденції відіграє те, що ціна книг зростає, а рівень життя знижується.

«Я прекрасно розумію, що дана тенденція пов’язана з рівнем життя в Україні. Чим нижче рівень життя, тим люди менше отримують грошей, і відповідно, не можуть купити собі книгу. Саме тому нам необхідно вирішити основне питання – дати людям роботу і підвищити заробітну плату. Це дозволить розвиватися громадянам України не тільки матеріально, а й духовно», – цитує слова лідера фракції прес-служба.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Українська держава має надавати активну підтримку виданням українських книжок. У тому числі для того, щоб книгу міг придбати будь-який українець, пенсіонер, школяр», – додав Арсеній Яценюк.

За словами Арсенія Яценюка, одним з етапів запропонованих нововведень має стати державна програма електронної книги. Політик вважає, що її потрібно вводити для середньої і вищої школи в першу чергу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: УНН

Читайте також: