fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. 13 вересня Україна зіграє з Сербією

Сьогодні збірна України з баскетболу проведе свій черговий поєдинок на Євробаскеті-2013,що проходить в Словенії. Нагадаємо, що підопічні Майка Фрателло несподівано для багатьох фахівців досить впевнено подолали перший груповий етап, а на етапі другому українська команда стартувала з великої поразки від збірної Латвії. Поєдинок Латвія – Україна завершився з рахунком 85:51, а тренер української збірної Майк Фрателло, коментуючи розгром завив, що «програвати треба вміти, треба вміти вибиратися з цієї ями».

Сьогодні збірна України буде протистояти лідеру групи Е – збірній Сербії, про яку Майк Фрателло сказав: «Сербія в будь-якому випадку сильна команда, світового класу». Без сумніву, поєдинок проти Сербії буде ще складнішим, ніж матч проти Латвії. Навіть якщо Україна і програє сьогодні, то не варто розцінювати такий результат як провал. Українська команда, яка вперше в своїй історії опинилася серед дванадцяти найсильніших команд Європи, набирається досвіду. Тренер збірної України, кажучи про цілі своєї команди на цьому чемпіонаті Європи заявив, що «на даний момент нашою головною метою є прогрес, а не миттєвий результат».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За словами Майка Фрателло, українська команда додає крок за кроком, а «вихід у другий груповий етап Євробаскету – відмінне підтвердження того, що зусилля витрачені не даремно».

Сьогодні на Євробаскеті – 2013, окрім матчу Україна – Сербія відбудуться поєдинки Литва – Бельгія та Франція – Латвія.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: tribuna.com, isport.ua

Читайте також: