fbpx
Суспільство

У Лондоні стартував Тиждень моди

У британському Тижні моди, що стартував в Лондоні, візьмуть участь більше 70 дизайнерів. Весь світовий бомонд завмер в очікуванні нових колекцій, підготовлених до сезону весна -літо -2014.

Тиждень моди в столиці Великобританії сміливо виділяється на тлі інших аналогічних заходів дизайнерськими експериментами, найчастіше досить екстравагантними. Традиційно пильний інтерес публіки прикутий до колекції Стелли Маккартні (дочки колишнього учасника групи "Бітлз"). Цього року Стеллі довірено закривати Тиждень моди – модельєр представить публіці своє бачення лінії спортивного одягу "Адідас" в останній день модного дефіле, 17 вересня.

Читайте також:  В Чехії знайшли мертвою 14-річну українку

На понеділок заплановані покази Крістофера Кейна (Шотландія), марок Burberry, Erdem і Pringle. У цей же день пройде показ нової колекції Тома Форда (колишнього творчого директора Будинку моди Gucci).

До нинішнього Тижня моди приурочений кінофестиваль – з 15 до 17 вересня гостям нададуть можливість подивитися фільми про моду в одному зі столичних кінотеатрів під відкритим небом.

Читайте також:  Піп московського патріархату закликав українців «помолитися за здоров’я та благополуччя» російських окупантів

Очікується, що нинішні модні покази принесуть економіці Великобританії близько 21 млрд фунтів стерлінгів.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: