fbpx
Економіка

Україна зацікавлена у спільних проектах з Нідерландами в АПК – Микола Азаров

  Україна зацікавлена ​​у спільних проектах з Нідерландами в агропромисловому комплексі, заявив прем’єр -міністр України Микола Азаров.

"Те, що вдалося досягти аграрному комплексу Голландії за ці роки – безумовно, це показник дуже великого прогресу, до якого ми прагнемо", – сказав український прем’єр під час зустрічі з представниками Конфедерації промисловців і роботодавців Нідерландів в п’ятницю в Гаазі.

М. Азаров зазначив, що в останні роки в українському агарному секторі проходять перетворення і вже є позитивні результати. За його словами, уряд вітає інвестиції в цей сектор, в Україні вже працює низка іноземних компаній з європейських країн.

М. Азаров висловив надію, що в майбутньому Україна і Нідерланди зможуть реалізовувати спільні серйозні проекти в цьому секторі. "Хочу вас запевнити, що уряд України буде такі проекти підтримувати", – запевнив прем’єр представників нідерландського бізнесу.

Члени Конфедерації промисловців і роботодавців Нідерландів в ході зустрічі відзначили, що Україна є важливою країною у сфері аграрного сектора, і голландські компанії зацікавлені у співпраці в цьому напрямку.  

Джерело: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: