fbpx
Футбол

УПЛ. 9-й тур стартує поєдинками «Карпати» – «Шахтар» і «Металург» (Запоріжжя) – «Чорноморець»

Пауза у внутрішніх футбольних чемпіонатах, викликана виступами національних збірних у відбіркових матчах чемпіонату світу-2014, завершилася. Черговий, 9-й тур УПЛ стартує сьогодні, в п’ятницю, 13 вересня, відразу двома поєдинками. У Львові «Карпати» приймуть донецький «Шахтар», а в гості до запорізького «Металургу» приїде одеський «Чорноморець».

Матч «Карпати» – «Шахтар» розпочнеться о 19:00, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «2+2». Протистояння «Металург» – «Чорноморець» розпочнеться о 20:30, а покаже цей поєдинок телеканал «Футбол». Матчі «Карпат» і «Шахтаря» вже давно відрізняються своєю принциповістю, щоправда, нинішній стан цих команд дуже вже різний, але, будемо сподіватися, що львів’яни зможуть дати справжній бій чемпіону України.

Продовжиться 9- й тур УПЛ в суботу, 14 вересня, трьома поєдинками:

«Іллічівець» – «Зоря» (початок о 16:00, трансляція на телеканалі «Футбол»)

«Арсенал» – «Волинь» ( початок о 17:00, трансляція на телеканалі « 2+2»)

«Ворскла» – «Севастополь» (початок о 18:30, трансляція на телеканалі «Футбол»).

А завершиться дев’ятий тур УПЛ в неділю, 15 вересня, і саме в цей день буде зіграний центральний матч туру «Металіст» – «Динамо» (Київ). У неділю відбудуться такі матчі:

«Металург» (Донецьк) – «Говерла» (початок о 16:00, трансляція на телеканалі «Футбол» )

«Дніпро» – «Таврія» ( початок о 17:00, трансляція на телеканалі «2+2»)

«Металіст» – «Динамо» ( Київ) ( початок о 19:30, трансляція на телеканалі «2+2»).

Нагадаємо любителям футболу, що 9 -й тур УПЛ для «Шахтаря», київського «Динамо», «Дніпра» і «Чорноморця» буде в якійсь мірі останньою можливістю перевірити свої ігрові кондиції перед стартом в єврокубках. Наступного тижня відбудуться перші поєдинки у групових етапах Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Читайте також: