fbpx
Економіка

Рівень води в районі Комсомольська-на-Амурі став знижуватися

За повідомленнями оперативного штабу МНС Росії, вперше за останні тижні відзначено зниження рівня води в районі Комсомольська-на-Амурі.

"Якщо станом на вечір рівень води становив 912 сантиметрів, то за даними на 8:00 за хабаровським часом (01:00 по Москві ) – 910 сантиметрів. Таким чином, він знизився на два сантиметри", – сказав представник відомства.

Раніше повідомлялося про прогнози синоптиків, в яких очікувалося, що пік паводку в місті доведеться на 13-15 вересня, при цьому підйом води міг досягти позначки в 920-940 сантиметрів. В даний час у Комсомольську-на-Амурі затопленими залишаються більше 820 будинків, в яких проживають 10 тисяч людей, близько 3 тисяч жителів евакуйовано.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

У Комсомольську-на-Амурі зараз працює угруповання з боротьби з повінню, в яке входять близько 3500 осіб, всі вони надають допомогу людям і зміцнюють дамби. Повпред президента в Далекосхідному федеральному окрузі Юрій Трутнєв, який прибув напередодні в Комсомольськ-на-Амурі, висловив сподівання, що місто проходить пік паводку і вище вода не піде.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

Рівень води в районі Комсомольська-на-Амурі став знижуватися (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: