fbpx
Футбол

РФПЛ. 8-й тур стартує в суботу матчем ЦСКА – «Ростов»

У суботу, 14 вересня, стартує 8 -й тур РФПЛ. У Росії, як і в інших європейських країнах, в минулий уїк-енд матчі у внутрішній футбольній першості не гралися, оскільки національні збірні проводили матчі відбіркового турніру на чемпіонат світу-2014.

Стартує 8-й тур РФПЛ матчем ЦСКА -«Ростов», який з урахуванням турнірного становища команд претендує на статус центрального у турі. ЦСКА зараз лідер, а «Ростов» знаходиться на четвертому місці в турнірній таблиці РФПЛ, відстаючи від столичного клубу лише на 3 очки.

У суботу, 14 вересня, окрім матчу ЦСКА – «Ростов» (початок о 13:30 за московським часом), будуть зіграні наступні поєдинки:

«Волга» – «Спартак» (початок матчу о 15:45 мск)

«Краснодар» – «Крилья Совєтов» (початок матчу о 18:00)

«Зеніт» – «Терек» (початок матчу о 20:15).

Продовжиться 8- й тур РФПЛ в неділю, 15 вересня. У цей день вболівальники побачать такі матчі:

«Локомотив» – «Кубань» (початок матчу о 13:30)

«Томь» – « Анжи» (початок матчу о 15:45)

«Амкар» – «Рубін» ( початок матчу о 18:00).

А завершиться 8- й тур РФПЛ в понеділок, 16 вересня, поєдинком «Урал» – «Динамо» (Москва). Цей матч розпочнеться о 17:00 за московським часом.

Цікаво буде спостерігати за тим, як уболівальники на «Петровському» зустрінуть Романа Широкова. Нагадаємо, що нещодавно між футболістом і фанатами пітерського клубу виник конфлікт, який спробував врегулювати головний тренер «Зеніту» Лучано Спаллетті. Вдалося це зробити італійському фахівцеві чи ні, можна буде побачити в суботу, адже напевно на трибунах з’явиться який-небудь банер, адресований Широкову.

Фото: ФК «Зеніт»

Читайте також: