fbpx
Політика

Резолюція Європарламенту свідчить про підтримку Європою країн «Східного партнерства» – Вечерко

 Народний депутат України від Партії регіонів Володимир Вечерко вважає, що прийняття Європарламентом резолюції свідчить про те, що Європейський союз готовий підтримати зусилля країн «Східного партнерства», які бажають інтегруватися в об’єднання.

«Те, що, окрім політичної підтримки України та інших країн – учасників ініціативи «Східне партнерство», Європарламент заявив про готовність надати практичне сприяння в реалізації наших євроінтеграційних устремлінь – позитивний сигнал», – зазначив депутат.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Він також висловив надію на те, що саміт «Східного партнерства» у Вільнюсі пройде цього року результативно, додавши, що Україна продовжує активно до нього готуватися і виконувати всі взяті на себе зобов’язання.

Володимир Вечерко нагадав, що український парламент вже розглянув більше половини євроінтеграційних законопроектів і також зазначив, що всі ці питання нарешті змогли об’єднати між собою фракції.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Я думаю, що на майбутньому тижні ми зможемо також консолідовано підійти до розгляду інших законопроектів», – підкреслив він.

Читайте також: