fbpx
Без категорії

На конгресі ФІЛА в Ташкенті оберуть нового президента

У цьому місяці під час чемпіонату світу зі спортивної боротьби у Ташкенті (Узбекистан) пройде конгрес Міжнародної федерації спортивної боротьби /ФІЛА/.

За словами депутата Державної думи РФ, триразового олімпійського чемпіона Олександра Кареліна, на конгресі буде розглянуто питання про вибір нового президента цієї організації, а також питання, пов’язані із змінами в структурі Міжнародної федерації спортивної боротьби. «Чинний глава організації Ненад Лалович заявив навесні цього року на конгресі в Москві, що "не може претендувати на більший мандат довіри"», – розповів Карелін, додавши, що «в Ташкенті ми всі почнемо з чистого аркуша». 

Олімпійський чемпіон підкреслив, що на ташкентському конгресі ФІЛА Федерація спортивної боротьби Росії буде ставити питання про те, щоб у складі кожної з 17 комісій був російський представник, так як «РФ є великою борцівської державою». ФСБ вже проробила масштабну роботу в цьому напрямку і очікує, що всі ці зусилля принесуть результат не далі, як у наступному році, додав Олександр Карелін.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: