fbpx
Спорт

Кубок Девіса. Україна – Іспанія 0:2. Долгополов і Стаховський програли свої матчі

Кращі представники України програли свої поєдинки іспанцям у Кубку Девіса. Олександр Долгополов програв Фернандо Вердаско, а Сергій Стаховський програв Рафаелю Надалю. Загалом, сенсації не сталося, хоча в перемогу українців над грізними іспанцями все-таки вірилось.

Перша ракетка української збірної Олександр Долгополов розпочав свій поєдинок проти Вердаско впевнено, але потім іспанець взяв кермо влади в свої руки і довів поєдинок до перемоги. Рахунок матчу Вердаско – Долгополов 3:1 (3:6, 6:4, 6:4, 6:2).

Слідом за Долгополовим і Вердаско на корт вийшли Сергій Стаховський і переможець US Open-2013, перша ракетка збірної Іспанії Рафаель Надаль. Від Сергія Стаховського можна чекати чого завгодно. Ще свіжа в пам’яті перемога українського тенісиста над грізним швейцарцем Роджером Федерером на Уїмблдоні, і чому б Стаховському не здивувати любителів тенісу ще раз? Але цього разу сенсації не сталося. Рафаель Надаль виграв перші дві партії з рахунком 6:0, а от у третій партії Сергій Стаховський дав справжній бій іменитому і титулованому іспанцеві. 6:4 – з таким рахунком Рафаель Надаль виграв третю партію, і таким чином, іспанець став переможцем свого сьогоднішнього протистояння з Сергієм Стаховським.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо нашим читачам, що україно-іспанське протистояння продовжиться в суботу та неділю. У суботу, 14 вересня, відбудеться парний поєдинок, в якому зіграють: Марк Лопес/Томмі Робредо та Денис Молчанов/Владислав Манафов. У неділю, 15 вересня Олександр Долгополов зіграє з Рафаелем Надалем, а Сергій Стаховський – з Фернандо Вердаско.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Фото: АР

Читайте також: