fbpx
Політика

Навальний подав 447 позовних заяв у московські суди

 Московський міський суд призначив на 16 вересня проведення досудової підготовки за позовом Олексія Навального. Нагадаємо, що опозиціонер хоче домогтися скасування результатів виборів мера Москви. Зазначимо, що судові заходи проводитимуться в закритому режимі, а на самому засіданні зможуть перебувати лише учасники процесу.

 Станом на 13 вересня, до районних судів столиці від Олексія Навального надійшло 447 заяв. Прес-служба Московського міського суду повідомляє, що позови отримали 16 районних судів. Також наголошується, що у судів є п’ять днів, протягом яких необхідно прийняти рішення: прийняти або відмовити в розгляді.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Нагадаємо, що Олексій Навальний наполягав на скасуванні інавгурації новообраного мера столиці Сергія Собяніна до тих пір, поки всі голоси не будуть перераховані. Проте вчора, 12 вересня, Московський міський суд відмовив у даному проханні. Сергій Собянін вступив на посаду мера, як це і планувалося. Також відзначимо, що опозиціонера підтримала американська неурядова організація Freedom House. Там також наполягають на перерахунку голосів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Раніше заявлялося, що Навальний підготував майже 1000 заяв до суду.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: