fbpx
Політика

Янукович: Україна досягла критеріїв, необхідних для підписання СА

Протягом декількох років Україна шляхом проведення реформ та модернізації різних сфер життєдіяльності країни рухається шляхом євроінтеграції. І за цей час вона досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це заявив президент України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба глави держави.

«Останнім часом ми разом з нашими партнерами з Європейського Союзу дійшли висновку, що Україна досягла тих критеріїв, які відповідають тій Угоді про асоціацію, яка готується до підписання в листопаді цього року у Вільнюсі», – сказав Віктор Янукович під час церемонії вручення вірчих грамот надзвичайними і повноважними послами іноземних держав в Україні.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

У той же час глава держави впевнений, що реформи підуть на користь не тільки самої України, а й будуть корисні країнам, з якими вона співпрацює. Головним завданням в аспекті розвитку відносин України з іншими державами і раніше залишається збереження дружніх відносин.

«Краща мова – це мова добрих відносин, мова хороших торговельно-економічних відносин, мова гуманітарних, культурних відносин між нашими народами, і я завжди буду цьому сприяти», – підкреслив Віктор Янукович.

Читайте також: