fbpx
Футбол

«Має бути серйозний матч», – Ракицький про матч із «Карпатами»

 Захисник донецького «Шахтаря» Ярослав Ракицький напередодні матчу із львівськими «Карпатами» відповів на запитання прес-служби «гірників». Зокрема, захисник «Шахтаря» розповів про настрій після матчу збірної України з англійцями.

 «Звичайно, грали на перемогу, але у нас не вийшло. Нічого страшного, шанси вийти у фінальну частину чемпіонату світу-2014 у нас ще є. Навіть з 1- го місця у відбірковій групі», – упевнений центрбек.

 Він запевнив, що команда встигне перебудуватися на матчі чемпіонату після серії ігор у збірній. Найголовніше, впевнений Ракицький, це виграти у «Карпат». А після цього можна буде готуватися до матчу в Сан-Себастьяні.

 На думку Ракицького, у Львові грають дуже хороші футболісти, а зараз команду очолює хороший тренер. Зокрема, зараз за «Карпати» багато забиває добре знайомий «Шахтарю» Олександр Гладкий.

 «Так що завтра належить серйозний матч, в якому "Шахтарю" потрібна тільки перемога», – підсумував центрбек .

 Крім того, завтрашній матч прокоментував і Олександр Гладкий. Він нагадав, що «Карпати» зіграють проти найсильнішої команди України: «Шахтар у кожному матчі є фаворитом, і наш поєдинок проти них не буде винятком».

 За матеріалами: shakhtar.com, isport.ua

Читайте також: