fbpx
Економіка

Королевська назвала боржників Пенсійного фонду

 Сьогодні, 13 вересня, міністр соціальної політики України Наталія Королевська на селекторній нараді розповіла, чому в країні спостерігається несвоєчасна виплата заробітних плат.

 «На дану хвилину майже половина боргів до Пенсійного фонду числиться за платниками, які також мають заборгованість і по заробітній платі», – заявила Королевська.

 Також вона зазначила, що відповідно до графіків погашення заборгованості перед Пенсійним фондом, в даний час 679 підприємств повністю погасили свої борги. Ще 274 підприємства погасили свої борги частково. Загальна сума погашеного боргу склала 95,6 млн гривень.

 Наталія Королевська зазначила, що найкращий показник погашення заборгованості серед областей країни належить Миколаївській, Кіровоградській, Сумській та Львівській областям.

 Крім цього, міністр зробила акцент на ще одній позитивній тенденції: «За січень-серпень 2013 року в Пенсійний фонд надійшло 108, 8 млдр гривень власних доходів, що є на 6,5% більше, ніж показник за такий же період часу минулого року» .

 За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: