fbpx
Політика

Марков може подати апеляцію – Чечетов

 Народний депутат України Михайло Чечетов зізнався, що йому шкода його колегу Ігоря Маркова, який був раніше позбавлений депутатського мандата. При цьому він зазначив, що не може втручатися в роботу суду або критикувати його рішення, оскільки в кінцевому підсумку це може позначитися не кращим чином на євроінтеграції України.

«Якщо ми почнемо зараз втручатися в роботу судів, вони скажуть – а кого ж ми до Європи приймаємо, якщо парламентарії в Україні не поважають третю незалежну гілку влади», – зазначив Михайло Чечетов.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Депутат також повідомив, що Партія регіонів жодним чином не причетна до судових позовів проти Маркова. За його словами, ініціатором всього цього є один з представників «помаранчевих», зірка опозиційної юриспруденції – одесит Кармазін.

На думку Чечетова, якщо Марков упевнений, що правда на його боці, то йому слід подати апеляцію.

«Але його підштовхують подавати апеляцію в зарубіжні суди, однак я скептично ставлюся до тих людей, які подають туди апеляції», – зазначив Чечетов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За його словами, якщо є можливість подати апеляцію, то слід вирішувати питання всередині країни, а не судитися з батьківщиною через міжнародні інстанції.

Михайло Чечетов допускає, що Юрій Кармазін не зупиниться на одному Маркові і продовжить подавати позови проти інших депутатів, щоб позбавити їх мандатів.

Читайте також: