fbpx
Новини світу

Кейт Міддлтон показала ідеальну фігуру після пологів

Вперше після пологів Кейт Міддлтон разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом вийшла в світ. Пара з’явилася на одному з благодійних заходів – церемонії вручення премії благодійного фонду з охорони дикої природи Tusk Trust.

По червоній доріжці Кейт Міддлтон дефілювала в дизайнерському вбранні від Дженні Пекем. Розкішне облягаюче плаття в підлогу, розшите великими пайєтками, підкреслювало ідеальну фігуру молодої мами. Незважаючи на те, що макіяжу на герцогині Кембриджської було мінімум, її обличчя сяяло природним рум’янцем, випромінювало красу і ні яких ознак втоми помічено не було. Британські ЗМІ тільки й говорили про те, що далеко не кожна жінка може виглядати так чудово, як Кейт Міддлтон, яка стала всього півтора місяці тому матір’ю.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Нагадаємо, 22 липня у герцога і герцогині Кембриджських Вільяма і Кейт народився син. Подружжя вирішило назвати малюка Джордж Олександр Луї.

За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: