fbpx
Шоу-бізнес

Зважені та щасливі-3. Випуск від 12.09.2013 – 3-й тиждень

  Третій тиждень на проекті «Зважені та щасливі -3» почався з тренування, на якому Аніта Луценко та Ігор Обуховський вичавили з учасників своїх команд всі соки. Всьому причиною стало зважування на другому тижні проекту «Зважені та щасливі -3», на якому учасники показали низькі результати.

На тренуванні Аніти один з близнюків, учасник чорної команди, не зміг виконати завдання тренера, і залишив зал. Після розмови з тренером, Андрій Рубан взяв себе в руки і почав тренуватися на повну силу, не бажаючи підвести свого брата.

У команді Ігоря Обуховського також відбулася розмова, яка змінила настрій гравців. Тренер змушений був залишити на відверту розмову зелену команду – однокласників Ігоря Журбенка та Іллю Яковлєва, в яких Ігор Обухівський перестав бачити мотивацію.

Після розмов зі своїми учасниками тренери понадіялися на взаєморозуміння і бажання боротися за місце на проекті «Зважені та щасливі -3».

Конкурс третього тижня на шоу «Зважені та щасливі -3» був на витримку і на взаєморозуміння між учасниками команд. Гравцям необхідно було витримати спис посередині кільця. Вага списа – 10 кілограмів. Як тільки спис доторкнеться до кільця, воно загориться, і це означатиме, що команда, яка допустила це, вибуває з конкурсу. Перемога в цьому непростому конкурсі давала мінус 2 кілограми на фінальному зважуванні, в той час як програш – плюс 2 кілограми до загальної ваги на зважуванні.

У цьому конкурсі першою здалася команда червоних – мама і донька Євгенія та Олександра Мостовенко, які й отримали плюс два кілограми до свого загальної ваги в кінці тижня.

Після того, як учасники одними за іншими покидали конкурс, залишилися команди коричневих і фіолетових. У силу того, що команда коричневих вигравала протягом усіх трьох тижнів, учасники почали сприймати її негативно, тому для команди фіолетових було принципово здобути перемогу над подружжям Юлією Гайдак та Євгеном Могилою.

До останнього Олексій Кислов та Олег Ожеледа намагалися триматися, однак у Олексія різко заболіла рука, і вони були змушені кинути спис.

У результаті конкурсу, на третьому тижні проекту «Зважені та щасливі -3» перемогу здобула команда коричневих, отримавши мінус два кілограми на фінальному зважуванні.

На зважуванні третього тижня під жовту лінію потрапили команда синіх і сірих – батько і син Сергій і Сергій (молодший) Сапон та Олена Ляшенко та Юлія Ушакова, єдині дівчата, які мають нетрадиційну орієнтацію на проекті.

Після голосування на проекті «Зважені та щасливі -3» табір покинула команда сірих – Олена Ляшенко та Юлія Ушакова.

Читайте також: