fbpx
Політика

Жириновський виступає за перенесення виборів на весну

 Як нагадав лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський, у свій час він виступав за призначення виборів на 8 вересня, однак тепер він змінив свою думку і пропонує перенести їх на весну. За його словами, слід звільнити літо і осінь, так як у багатьох чиновників є діти, які відпочивають в цей час року.

 «Що ж ми хочемо завдати шкоди здоров’ю наших громадян? І сім’я є сім’я. Що ж хорошого, якщо все літо мільйони людей мають займатися виборами?», – зазначив Жириновський.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За його словами, змушуючи людей займатися виборами влітку, влада лише злить їх і змушує ненавидіти її. Він також додав, що вся ця злість накопичується десятиліттями, а потім проривається.

 «Давайте законодавство змінювати і враховувати позицію половини парламенту», – написав політик у Facebook.

 Він вважає, що якщо призначати вибори на жовтень або листопад, то це знову ж зашкодить літньому відпочинку, оскільки потрібно буде заздалегідь починати готуватися до цих самих виборів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «А якщо ми проведемо вибори на початку квітня, у нас весна звільниться. Травень – це останній дзвінок, випускні вечори, підготовка до літа. Літо пройде спокійно, і восени ми починаємо новий рік – у школі новий навчальний рік, осіння сесія парламенту і все інше», – додав Жириновський.

 

 

Читайте також: