fbpx
Політика

Андрій Пінчук розповів про нові методи боротьби з житловою проблемою молодих сімей

 У першому читанні Верховна Рада України ухвалила законопроект про молодіжну житлово – будівельну кооперацію. Нардеп від фракції «Партії регіонів» Андрій Пінчук дуже сподівається, що до кінця 2013 року документ буде прийнятий в цілому. Адже в разі його затвердження, впевнений парламентарій, в Україні вдасться вирішити житлову проблему дуже багатьох молодих сімей. А суть ініціативи полягає в тому, що молоді сім’ї зможуть кооперуватися і будувати власне житло без зайвих на те витрат.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Наприклад, 10 молодих людей вирішили побудувати собі будинок. Вони зможуть це зробити без зайвих витрат. У собівартість будівництва таких будинків, розповів нардеп, буде включена ціна землі, ціна на підключення мереж і ціна оформлення ділянки під будівництво. При цьому за землю плата стягуватися не буде, так як і за підводку комунікацій, оформлення дозвільних процедур. Не буде й прибутку забудовника.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Звичайно, ці люди повинні стояти в черзі, відповідати всім вимогам, щоб не було спекуляцій, щоб квартири потім не були перепродані… Оплата за таке житло не буде великим тягарем для молодої сім’ї, яка зможе замість того, щоб знімати квартиру, за кілька років отримати власну», – розповів Андрій Пінчук.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: