fbpx
Шоу-бізнес

Вагітну Христину Асмус в театрі замінить “татова донька” Даша Мельникова

Христині Асмус, що зовсім недавно отримала роль у театрі імені Єрмолової, в її нинішньому становищі зовсім не з руки виходити на сцену в образі школярки і хизуватися в нижній білизні. Можливо, після пологів Христина і повернеться до роботи, але в даний момент вистава «Язичники» у постановці Олега Меньшикова опинилася під загрозою.

Однак, як кажуть, святе місце порожнім не буває. У кулуарах театру подейкують, що режисер вже знайшов Асмус заміну – замість неї не сцену вийде героїня серіалу «Татусеві дочки» Дар’я Мельникова, яка нещодавно вийшла заміж за актора Артура Смольянинова.

Для Дар’ї ця роль стане дебютною в театрі. Христина дружить з Дашею, тому анітрохи не засмутилася такою заміною. «Даша – моя подруга, тому я добре ставлюся до того, що вона буде виходити на сцену під час моєї відсутності в театрі. Все в порядку!» – розповіла майбутня мама.

За сюжетом Мельниковій належить виконати роль колишньої відмінниці, яка страждає від нерозділеного кохання, і в яку, на думку родичів, вселилися біси.

Поки ж у рекламних буклетах і на афішах спектаклю в ролі дівчинки  як і раніше значиться Христина Асмус.

За матеріалами: heart.ru

Читайте також: