fbpx
Без категорії

ЧЄ з волейболу. Росіянки виходять у фінал

На чемпіонаті Європи з волейболу,  що проходить в ці дні, російській жіночій збірній вдалося здобути чергову перемогу і вийти у фінальну частину змагань, повідомляється на сайті Європейської конфедерації волейболу.

Цього разу суперницями росіянок стали головні фаворитки турніру – волейболістки з Сербії. Поєдинок у трьох партіях завершився з рахунком 3:0 (25:23, 25:19, 25:12). Щоб пробитися в півфінал, збірній Росії довелося битися з турецькими волейболістками, рахунок у матчі був таким же, як і сьогодні – 3:0.

Фінал чемпіонату Європи з волейболу відбудеться в суботу, 14 вересня. Підопічні Юрія Маричева зустрінуться з переможницями пари Німеччина – Бельгія.

«Тренерський штаб і команда добре підготувалися до цього непростого матчу. Адже напередодні зустрічі фаворитами вважалися сербки. Але суперниці нічого не змогли протиставити грамотній грі росіянок, вони просто не змогли впоратися з нашим блоком і подачею», – заявив генеральний менеджер Всеросійської федерації волейболу Владислав Фадєєв, додавши, що головному тренеру збірної Юрію Маричеву вдалося згуртувати колектив, організувати спортсменок.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС, lenta.ru

Читайте також: