fbpx
Спорт

WBC визначить суперника Віталія Кличка з 3 до 9 листопада

Про те, хто буде наступним суперником українського боксера Віталія Кличка, стане відомо після закінчення з’їзду Всесвітнього боксерської ради. Члени WBC зберуться 3 листопада в Таїланді і на одному із засідань проведуть голосування. Швидше за все, ім’я майбутнього суперника Кличка оголосять не раніше 9 листопада (після завершення з’їзду).

За словами президента Всесвітньої боксерської ради Хосе Сулеймані, українському боксеру слід зустрітися з обов’язковим претендентом на свій титул Бермейном Стіверном (Канада). Сулеймані заявив, що канадець «заслужив право поборотися за пояс чемпіона світу за версією WBC».

Сам Віталій Кличко не виключає варіанту, при якому йому належить битися з боксером з Великої Британії Девідом Хейєм. Нагадаємо, раніше Хей зустрічався на рингу з молодшим братом Віталія Кличка – Володимиром.

Торги за право організувати бій між Кличком і Стіверном повинні були відбутися ще в липні поточного року, але кожного разу з ініціативи українського боксера вони переносилися. У підсумку Всесвітня боксерська рада дозволила Віталію Кличку залишити за собою чемпіонський пояс до 2014 року.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: