fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Сімферопольський “архангел Михаїл” відправлений на примусове лікування

За інформацією, поширеною сьогодні українськими ЗМІ, житель Сімферополя, який пограбував банк і роздав викрадені гроші перехожим, направлений в психіатричну лікарню. Підозрюваний, який називає себе «архангел Михаїлом», проходитиме примусове лікування, так як суд визнав його неосудним.

Зухвале пограбування було скоєно навесні, до теперішнього часу «архангел Михаїл» перебував під слідством. За словами очевидців, чоловік з руками, розписаними фразами «Спасибі, якщо вам це не дорого», під час скоєння злочину вів себе неадекватно. Спочатку він запитав у співробітниці банку: «Скільки у вас є грошей?». Отримавши відповідь, він не став вимагати віддати йому всю наявну в касі суму, а попросив лише видати йому 20 тисяч гривень. Бачачи, що касир забарилася, грабіжник вдався до більш агресивних заходів і пригрозив у разі відмови «проломити жінці голову».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Отримавши бажане, «архангел Михаїл» покинув відділення банку і тут же став роздавати викрадені гроші перехожим на вулиці. Приблизно чверть суми він віддав своїм родичам.

Невідомий пограбував банк в Сімферополі і роздав гроші перехожим (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: