fbpx
Шоу-бізнес

Семен Горов не захотів знімати кліп для «ВІА Гри» Костюка

  Відомий режисер Семен Горов відмовився знімати кліп для «ВІА Гри» Дмитра Костюка.

Скандал між двома продюсерами групи «ВІА Гра» Костянтином Меладзе та Дмитром Костюком набирає обертів. Творці групи «ВІА Гра» продовжують сперечатися, кому ж з них все-таки належить право на групу.

В ефір вже вийшла перша програма «Хочу у ВІА Гру», де легендарний Костянтин Меладзе вибирає дівчат для нового складу групи «ВІА Гра», а Дмитро Костюк продовжує шукати третю учасницю до свого складу групи. Він вже навіть готовий знімати кліп для своєї «ВІА Гри».

Якщо вірити чуткам, режисеру Семену Горову надійшла пропозиція від Дмитра Костюка зняти перше дебютне відео для його нового колективу. Дмитро Костюк звернувся до Семена Горова не випадково, адже саме він знімав кілька відеокліпів для групи, які стали для неї візитними картками.

Ходять чутки, що Семен Горов відмовився від пропозиції Дмитра, так як вважає, що Меладзе та Костюк повинні спочатку залагодити всі свої питання та розбіжності, а вже потім можна буде поговорити і про співпрацю.

Нагадуємо, що зовсім недавно з’явилася інформація про те, що Дмитро Костюк вимагає грошей у Костянтина Меладзе за «ВІА Гру».

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: