fbpx
Футбол

Батько Месута Озіла про президента «Реала»: Флорентіно Перес не людина честі

Месут Озіл, що перейшов нещодавно в лондонський «Арсенал» з мадридського «Реала», опинився в центрі невеликого скандалу. Перехід Озіла в « Арсенал» став певною мірою несподіваним трансфером, тим більше, що в часи Жозе Моурінью в «Реалі» Месут Озіл практично постійно грав в основі.

Деякі футболісти «Реала» з подивом сприйняли переїзд Озіла до Лондона, а президент Королівського клубу Флорентіно Перес заявив, що півзахисник німецької збірної «не справжній професіонал». Президент «Реала», слова якого приводили ЗМІ, розповів про те, що «життя в Мадриді змінило Месута до гіршого. Він став вести нічний спосіб життя, постійно відвідував клуби та захоплювався жінками». І поки сам футболіст мовчить і не коментує такі заяви, на його захист виступив Мустафа Озіл – батько Месута Озіла.

У своєму інтерв’ю виданню Bild Мустафа Озіл, говорячи про Флорентіно Переса, заявив, що «якщо людина заробляє великі гроші, це ще не означає, що вона людина честі. І Перес не людина честі». «Якщо Месут був настільки не професійний, то чому він завжди грав?», – задає цілком логічне запитання Мустафа Озіл. На його думку, звинувачення на адресу Месута пов’язані з тим, що фанати і партнери по «Реалу» розсерджені переходом футболіста в лондонський «Арсенал».

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: