fbpx
Україна

Парк моряків у Києві став ізольованим від відвідувачів – Бригинець

 Як повідомив депутат парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, парк моряків і музей Дніпровської флотилії, які розташовані на Рибальському острові в Києві, втрачають своїх відвідувачів, так як через аварійний стан мосту туди дуже складно дістатися. За його словами, на цю проблему йому поскаржилися члени Організації ветеранів річкового флоту.

«Замість того щоб потрапити в парк з Подолу на Рибальський острів через міст, люди змушені спочатку поїхати на Оболонь, а звідти маршруткою під’їхати в парк», – розповів Олександр Бригинець.

Читайте також:  Черговий московський поп отримав підозру

Він вважає, що столичній адміністрації слід зайнятися ремонтом моста якомога швидше, хоча б його пішохідної частини.

«Я розумію, що міст в аварійному стані, але потрібно привести в порядок хоча б тротуар, яким пішоходи зможуть переходити на Рибальський острів. Це не занадто витратна робота», – зазначив депутат.

Читайте також:  Ігнат покидає посаду спікера Повітряних сил, – командувач ПС

Як повідомив Олександр Бригинець, він вже звернувся до голови КМДА Олександра Попова з вимогою відновити пішохідний перехід по мосту і тепер очікує від нього реакції.

За словами депутата, він розуміє, що столична влада страждає на гігантоманію і віддає перевагу розрізуванню стрічок, відкриваючи великі об’єкти але жителям Києва важливі і такі дрібні об’єкти, як цей міст.

Читайте також: