fbpx
Шоу-бізнес

Костянтин Хабенський, одружившись, пішов проти волі своєї мами

Новина про те, що популярний актор Костянтин Хабенський одружився на своїй колезі Ользі Литвиновій, з’явилася минулого тижня і буквально підірвала Інтернет. Самі актори вирішили не коментувати своє весілля, однак близькі друзі пари повідали про деякі подробиці особистого життя молодят.

Про те, що Костянтин та Ольга зустрічаються, почали говорити ще пару років тому. Молодих людей часто бачили разом. Подруга Ольги Литвинової розповіла: «Костя і Оля починали зустрічатися, потім на час розлучалися, сварилися. Мабуть, притиралися один до одного. Але зараз вони просто як одне ціле. У них любов і повне взаєморозуміння. Ми давно чекали, що вони одружаться».

Повідомляється, що законним подружжям актори стали потай від колег, однак, звичайно ж, деякі подробиці весілля все ж таки просочилися. Ольга і Костянтин розписалися в звичайному РАГСі 3 вересня. Ніякого торжества не було, а на реєстрації шлюбу вони були тільки вдвох.

Прес -секретар МХТа імені Чехова пояснила: «Оля – людина скромна.  Вона не звикла до такої підвищеної уваги. Так, вони зареєстрували відносини. Але вони не збиралися робити цю подію надбанням громадськості. І заяв в театрі не робили. І не святкували свою реєстрацію в театрі. І ніхто їх у нас не вітав. Вони просто тихо сказали, що зареєструвалися, і все».

Також є інформація, що батько Ольги спочатку не дуже був задоволений вибором дочки, так як готував їй в чоловіки більш солідних чоловіків. Проте все ж дав своє благословення. Заперечувала і мама Костянтина Хабенського, яка мріяла, щоб у її сина була дружина, далека від творчої професії, націлена не так на кар’єру, а на сім’ю.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: