fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На мітингу на честь інавгурації Собяніна затримали людину з прапором за Навального

Сьогодні на Поклонній горі після церемонії інавгурації мера Москви Сергія Собяніна відбувся мітинг- концерт. Однак на захід прийшли не тільки прихильники обраного градоначальника, а й опозиційні представники Олексія Навального.

У натовпі раз у раз з’являлися прапори на підтримку Навального, московська поліція моментально припиняла ці спроби, у кількох опозиціонерів прапори були відібрані. Один з прихильників Навального, що особливо люто розмахував прапором, був затриманий і перепроваджений до найближчого відділення поліції.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За даними столичної поліції, на мітингу-концерті на честь вступу на посаду мера Москви Сергія Собяніна зібралися близько 70 000 осіб. У ряді ЗМІ з’явилася інформація про те, що багато співробітників державних підприємств прийшли на захід з примусу керівництва. Приміром, в одній зі статей журналісти повідомили, що адміністрація холдингу «Об’єднані кондитери» розповсюдила серед своїх співробітників листівки з вказівкою прибути сьогодні ввечері на Поклінну гору, де проходитиме «захід з нагоди Дня міста (???)».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: