fbpx
Футбол

Матч луцької Волині та київського Арсеналу відбудеться

Керівництво київського футбольного клубу «Арсенал» виділило кошти на проведення матчу чергового туру українського чемпіонату. Як повідомляє спортивний директор столичного «Арсеналу» Владислав Ващук, гра 9-го туру чемпіонату України за участю київської команди і луцького клубу «Волинь», незважаючи на всі проблеми "Арсеналу", все ж таки відбудеться.

"Матч «Волинь»-«Арсенал» відбудеться. Потрібні виплати вже зроблені для того, щоб гра відбулася. Поки ніяких змін щодо передачі документів і того, що повідомлялося раніше, не відбулося. Я вважаю, що найближчим часом проблема повинна зважитися чи то в один бік, то в інший. Я сподіваюся на позитивний результат, на те, що гравці команди зможуть витримати такий психологічний вантаж", – наводить слова Владислава Ващука офіційної сайт телеканалу «Футбол».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що матч між київським «Арсеналом» і луцькою «Волинню» може не відбутися, а також про те, що керівники клубу не зустрічаються з командою і не дають ніяких роз’яснень щодо ситуації, що склалася.

У середу, 4 вересня 2013 року, Владислав Ващук заявив, що Олександр Онищенко припинив фінансування клубу.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: