fbpx
Новини світу

На Алтаї виявився тайговий Мауглі

У Росії на Алтаї виявився тайговий "Мауглі", що виріс в лісовій землянці, далеко від цивілізації. У нього немає документів, зате при цьому – предостатньо знань, які дали йому батьки, які прожили з ним в маленькій хатинці в лісі.

"Ми відлюдниками не є, ми за природність, за цивілізацію. Але повернутися в місто, бачте, після свіжого повітря, нюхати бензин і всілякі пральні порошки дуже важко", – заявили члени тайгового сімейства представникам ЗМІ, що кинулись у алтайську глушину, щоб детальніше дізнатися про своєрідний російський "дауншифтінг".

Багато років тому, ще в радянський час художник Олександр із зовнішністю Іллі Рєпіна і музикант Олена вирішили жити на природі, там у них народився син, якому зараз 20 років. Батьки дали дитині дуже непогану освіту, він прекрасно начитаний, володіє англійською мовою, користується мобільним телефоном.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Хлопець частенько навідується в сусіднє місто – Белокурихи, там він продає гриби і ягоди. Але він жодного разу не ходив до дитсадка, школи, поліклініки та прокуратура дізналася про нього зовсім випадково, і тепер намагається допомогти отримати всі документи, адже у молодої людини немає навіть свідоцтва про народження. Його батьки, за їх словами, більше піклувалися не про документи, а про те, якою виросте їх дитина: "Нам хотілося б, щоб він став великим художником, поетом, письменником, але перш за все, справжньою людиною".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

В даний час у зв’язку з напливом журналістів, сімейство терміново покинуло свою хатинку, залишивши весь нажитий скарб, включаючи запаси на зиму. Як кажуть, вони з’являться після того, як стихне галас, коли стане як і раніше тихо і свіжо.

На Алтаї виявився тайговий Мауглі (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: