fbpx
Шоу-бізнес

МастерШеф 3. Випуск від 11.09.2013

  Другий тиждень на кулінарному проекті МастерШеф почалася з конкурсу, що демонструє ставлення учасників один до одного. За півтори години учасники повинні були їжею «намалювати» портрет свого сусіда по столу. Не кожному учаснику попався той сусід, якого він з легкістю міг би описати за допомогою страви. Так, наприклад, Ірині Бактиая в сусідки попалася Аліна Замковенко. У дівчат з самого початку проекту МастерШеф відносини були складними, тому зобразити свою сусідку по столу, зробивши із страви шедевр, їм було важче, ніж іншим.

Конкурсанти, перед початком приготування кулінарних шедеврів, вирішили ближче познайомитися зі своїми сусідами, щоб якомога краще зобразити їх за допомогою страви. Після цього конкурсу саме страви Аліни та Ірини викликали багато питань з боку суддів , адже ненависть дівчат один до одного затьмарила їх кулінарний талант, через що вони не зуміли віддатися завданням і приготувати по-справжньому гідні страви. У першому конкурсі другого тижня на проекті МастерШеф чорний фартух отримав Артем Лівицький, Володимир Паламарчук та Артур Авакян, які не зуміли правильно виконати поставлене перед ними завдання.

Другий конкурс на проект МастерШеф був командним, проте цього разу команди складалися з жінок і чоловіків. Цей конкурс був спрямований на з’ясування, хто ж кращий, жінки або чоловіки. Командам за 1 годину необхідно було приготувати лазанью , проте завдання ускладнилося тим, що приготування було розділено на 10 етапів, і кожен з учасників команди відповідав за певний етап приготування. Капітанами команд були вибрані Василь Сергієнко та Ольга Мартинівська. У другому конкурсі перемогли чоловіки.

Капітану жіночої команди довелося з’ясувати, хто ж з учасників його команди найбільше зіпсував страву. В результаті другого конкурсу чорний фартух отримала Валентина Узялло.

У третьому конкурсі на кулінарному шоу МастерШеф учасникам випала можливість нагодувати не тільки журі конкурсу, а й жителів і гостей міста Київа. Третій конкурс також був командним, тому журі обрало капітанів червоної і синьої команди, якими стали Василь Сергієнко та Олег Кошовий відповідно, які обрали учасників своїх команд. Кожна команда повинна була за 3 години приготувати стільки їжі , щоб нагодувати Майдан Незалежності в Києві. Командам можна було готувати все що завгодно, а оцінювати в цьому конкурсі команди повинні були не члени журі, а звичайні перехожі. Командам необхідно було встановити ціни на свої страви. Виставивши всі приготовані кулінарні шедеври , команди взялися продавати їх, і всього за півгодини в жодної з команд не залишилося нічого. За такий короткий проміжок часу синя команда зуміла заробити за свої страви 3 371 гривню, в той час як команда червоних заробила 4 416 гривень 50 копійок. В результаті, у третьому конкурсі перемогу здобула команда Василя Сергієнка.

Команда Олега ж повинна була вибрати, хто ж винен у їх програші, і шляхом голосування вибір ліг на капітана команди і Наталію Ковальчук, яка завищила ціни настільки, що люди не захотіли купувати страви. В кінці третього конкурсу другого тижня шоу МастерШеф чорний фартух отримали: Олег Кошовий та Наталія Ковальчук.

Всім шістьом власникам чорних фартухів належало боротися за своє місце на кулінарному шоу МастерШеф. Для цього вони повинні були пройти через ще одне випробування цього тижня – приготування страви з вельми оригінальним головним інгредієнтом – бичачим оком. Всього за 5 хвилин учасникам потрібно було вибрати продукти, необхідні для їх страви з бичачого ока. Після п’яти хвилин один з членів журі Микола Тищенко вирішив, що просто приготувати страву високої кухні з бичачого ока – це дуже легко, тому вирішив поміняти учасників місцями. Продукти, вибрані учасниками, залишилися для тих, з ким помінялися місцями конкурсанти. На приготування страви з бичачого ока журі дало годину часу.

У результаті останнього конкурсу страви Валентини Узялло і Артура Авакяна не сподобалися членам журі, тому  шоу МастерШеф покинули саме ці два гравці.

Читайте також: