fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак за свою популярність отримала морозиво

 Популярна телеведуча, віднедавна дружина актора Максима Віторгана, Ксенія Собчак є дуже активним користувачем соціальних мереж.

Ксенія Собчак на деякий час намагалася побороти свою залежність від соціальних мереж, однак любов до спілкування зі своїми читачами взяла верх над світською левицею. Тоді Ксенія писала, що на тиждень збирається відмовитися від Твіттера. До слова, так само вчинив і її чоловік Максим Віторган, покинувши соціальну мережу на десять днів, в тестовому режимі.

Вчора ж, у своєму блозі Ксенія Собчак розповіла читачам цікаву історію, яка з нею трапилася днями. Ксенія Собчак не тільки зуміла похвалитися своєю популярністю, але і продемонструвала неймовірну винахідливість. Ксенія Собчак отримала морозиво в обмін на автограф.

Ксенія Собчак, розповідаючи про свої пригоди, написала: «Ходила по Гуму. Бачу – пломбір. Дуже хочеться, а сумка в машині … але ми не звикли відступати. Підходжу до хлопця – кажу – почастуєте даму морозивом:)! І пригостив – в обмін на автограф. хороші у нас москвичі! :)))».

Читайте також: