fbpx
Політика

Кошулинський не виключає військового тиску на Україну з боку Росії

Останнім часом Росія не соромиться тиснути на Україну, використовуючи при цьому економічні та інформаційні важелі. Не викличе здивування, якщо Росія спробує вдатися і до більш агресивних методів, аж до війни. Причина тому зрозуміла – намір української держави підписати Угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським союзом.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Я не виключаю, що нас чекають економічні, гуманітарні, інформаційні війни – аж до спроб військового тиску», – висловив свою думку віце -спікер Верховної Ради, свободівець Руслан Кошулинський.

За його словами, головна причина агресії з боку російської держави – ​​«в імперському мисленні її керівництва та провідних політичних партій, тому що вони не можуть позбутися думки, що Україна – це відірваний шматок Російської імперії».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Водночас Руслан Кошулинський не бачить адекватних кроків української влади. На думку нардепа, вона не захищає ні український народ, ні вітчизняних підприємців.

За матеріалами: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: