fbpx
Футбол

«Арсенал» (Київ): «Команда ніби як надана сама собі», – заява Юрія Бакалова

Ситуація з київським «Арсеналом» все ще залишається до кінця не вирішеною. Нагадаємо, що новий президент клубу Олександр Онищенко говорив про те, що він не отримав документи від попереднього керівництва клубу, а Вадим Рабинович, який раніше був президентом «Арсеналу», повідомив, що більше не має ніякого відношення до цього клубу. Поки сторони не дійшли компромісу, представники столичної команди повідомляли, що «Арсенал» (Київ) не фінансується, а спортивний директор команди Владислав Ващук не виключив, що київський «Арсенал» може стати «Кривбасом номер два».

Сьогодні в засобах масової інформації з’явилися слова тренера столичної команди Юрія Бакалова. В інтерв’ю телеканалу «Футбол» Юрій Бакалов заявив, що в команді дійсно існують проблеми і вони досить-таки серйозні. Юрій Бакалов говорить про те, що база, на якій тренується «Арсенал», була оплачена до 6 -го числа, тобто по п’ятницю. «Команду, по ідеї, не повинні були сюди пускати, тут нам пішли назустріч, надали можливість тренуватися», – говорить тренер київського «Арсеналу».

Юрій Бакалов також підкреслив, що керівники клубу не зустрічаються з командою і не дають ніяких роз’яснень щодо ситуації, що склалася. «Хотілося б, щоб нас теж керівництво почуло. Потрібні ми комусь чи не потрібні? Тому що команда ніби як надана сама собі», – заявив тренер столичного клубу.

Відзначимо, що в найближчу суботу в рамках 9 – го туру УПЛ "Арсенал" повинен грати проти луцької «Волині». «Ще я поки не можу сказати вам з приводу суботньої гри. Тому що якщо фінансування припинено, у нас немає свого стадіону і так далі», – наводять сьогодні ЗМІ слова Юрія Бакалова.

Нагадаємо, що після восьми зіграних в УПЛ турів київський «Арсенал» займає 15-е, передостаннє місце в турнірній таблиці.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: