fbpx
Футбол

Футболіст Тайсон стане українцем за 500 тисяч доларів – ЗМІ

  За інформацією українських засобів масової інформації, донецькому «Шахтарю» все-таки вдалося вмовити бразильського півзахисника Тайсона прийняти громадянство України. За попередніми даними, за зміну громадянства 25- річний гравець донецького клубу отримає півмільйона доларів.

Відзначимо, що у разі отримання Тайсоном українського паспорта, гравець перестане вважатися легіонером, яких в донецькому клубі і так чимало. Нагадаємо, що за регламентом Прем’єр-ліги України з футболу, в матчах чемпіонату країни в одній команді на полі одночасно не можуть знаходитися більше семи легіонерів.

Якщо ж Тайсон прийме рішення змінити громадянство, то він також може розраховувати і на потрапляння до складу збірної України, так як у гравця немає досвіду виступу за національну збірну Бразилії. Зазначимо, що в українській збірній вже грає один натуралізований бразилець. Едмар отримав паспорт громадянина України ще в 2011 році. З тих пір він провів 6 матчів за свою нову збірну. Бажання поміняти паспорт також виявив ще один гравець донецького клубу – Луїс Адріано, проте ніяких подробиць про це не повідомляється.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: