fbpx
Шоу-бізнес

Стас П’єха зробив пластику носа?

  Популярний російський співак Стас П’єха просто вразив своїх шанувальників новим знімком.

Буквально вчора Стас П’єха опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, яка зуміла глибоко шокувати багатьох читачів блогу співака. Справа в тому, що на знімку, який опублікував Стас П’єха, помітно, що ніс молодого співака сильно змінився.

Сам же Стас, опублікувавши знімок, додав коментар до нього, написавши: «Нарешті зняли шви …».

Деякі читачі блогу співака негайно ж обурилися – навіщо Стасу П’єсі знадобилася ринопластика, однак найуважніші розглянули на фотографії сліди фотошопу. Шанувальники Стаса П’єхи заходилися писати різні коментарі, кажучи: «Та ну. …… це ж фотошоп. … куди він з таким носом. …. дійсно у мужика повинен бути нормальний чоловічий ніс. … а не ця закарлюка!», «Фотошоп на здоров’я, але операції не роби собі будь ласка! Подобаєшся таким який є :-)», «@ wolfieha я дивлюся робота з фотошопом у Вас з кожним днем все прогресує», «Не потрібно ніяких операцій, нам ти подобаєшся таким, який ти є, твій милий носик, твої милі оченята) не потрібно цього всього) ти у нас дуже красивий і любимо ми тебе такого, який ти є!)» та багато іншого.

Ну а нам залишається лише чекати офіційної інформації, тим більше що сам співак не раз говорив про те, що є затятим противником пластичних операцій.

Фото: соцмережі

Читайте також: